FRUKTKAKA
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
3 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka, häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål.
Lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu ej kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt…
Schätt på elvischpen igen…
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schiiila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De e inte schå noga.
Kolla whiskyn.
Schila citronschaften, lägg till en mat…schked… och schå socker eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kalformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej … Vem fan känner för å äta en jävla fuktkaka i alla fall… ?